Plaćanje i dostava

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće obaviti na sljedeće načine:

  • Plaćanje kreditnim karticama. Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Transakcija će se obavljati preko CorvusPay sustava za naplatu.
  • Plaćanje pouzećem ili po primitku paketa. Na dan kada će se izvršiti dostava paketa, bit ćete obaviješteni putem sms-a o vremenu isporuke. Iznos paketa plaćate isključivo gotovinom direktno kuriru.
  • Plaćanje unaprijed na transakcijski račun (virmansko plaćanje). Odabirom ovoga načina plaćanja dobit ćete na svoj email ponudu u kojoj se nalaze Vaši odabrani artikli s troškom dostave i brojem računa na koji je potrebno izvršiti plaćanje. Molimo da uplatu ne vršite prije nego što dobijete ponudu. Također, potvrdu uplate nije potrebno tražiti niti slati dokaz o istoj.
  • Osobno plaćanje i preuzimanje u našem Studio & Showroomu u Sunčanoj 1b, Osijek ili tzv. Pickup opcija. Nakon odabranog artikla te odabirom ovoga načina preuzimanja i plaćanja, na vašu email adresu dobit ćete informacije kada je vaš artikl spreman za preuzimanje u radnji. Studio je otvoren pon-petak 8-16 i subotom 8-13.

   

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Za omogućavanje naplate putem kreditnih kartica na našoj web trgovini koristimo CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.


CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

CorvusPay sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

     

Poštarina i vrijeme dostave

Poštarina na području Hrvatske iznosi 40,00 kn i vrši se GLS kurirskom službom. Prilikom preuzimanja potreban je potpis te vas molimo da to uzmete u obzir prilikom naručivanja i odabira adrese dostave. Pri slanju paketa dobit ćete SMS poruku o vremenu dostave paketa.

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda te se dodatno naplaćuje. Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje Vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenog artikla i cijena dostave.

Vrijeme izrade i dostave ovisi o naručenom artiklu i može varirati od 7 do 20 radnih dana. S obzirom na to da se radi o ručnom radu i izradi po narudžbi, teško je precizno odrediti dan isporuke te isporuka može biti i ranija. Duži rokovi izrade mogući su u periodima povećanog opsega posla ili aktivne akcije, primjerice generalni popusti, Black Friday, Božićno vrijeme i slično.

Ukupan maksimalni rok izrade + isporuke je maksimalno 30 radnih dana, nakon kojeg roka Kupac može odustati od kupnje i tražiti povrat cjelokupnog iznosa. Ukoliko vam je datum dostave izričito bitan, predlažemo kupovinu poklon bona kojeg možete pronaći u našem web shopu u različitim vrijednostima. 

Ostale informacije

U slučaju da Vam je potreban R1 račun, molimo da isto naglasite te proslijedite potrebne podatke firme ili obrta, OIB, sjedište i adresu na email: info@simone-design.com
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.