Plaćanje i dostava

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće obaviti na tri načina:

  • Plaćanje pouzećem ili po primitku paketa. Na dan kada će se izvršiti dostava paketa, bit ćete obaviješteni putem sms-a o vremenu isporuke te ćete dobiti broj telefona kurira u slučaju ako niste na zadanoj adresi. Iznos paketa plaćate direktno kuriru.
  • Plaćanje unaprijed na transakcijski račun. Odabirom ovoga načina plaćanja dobit ćete na svoj email ponudu u kojoj se nalaze Vaši odabrani artikli s troškom dostave i brojem računa na koji je potrebno izvršiti plaćanje. Molimo da uplatu ne vršite prije nego što dobijete ponudu. Također, potvrdu uplate nije potrebno tražiti niti slati dokaz o istoj.
  • Treći način plaćanja te ujedno i osobno preuzimanje je u našem Studio & Showroomu u Sunčanoj 1b, Osijek ili tzv. Pickup opcija. Nakon odabranog artikla te odabirom ovoga načina preuzimanja i plaćanja, na email ili sms dobit ćete informacije kada je vaš artikl spreman za preuzimanje u radnji. Studio je otvoren pon-petak 8-16 i subotom 8-13.

U slučaju da Vam je potreban R1 račun, molimo da isto naglasite te proslijedite potrebne podatke firme ili obrta, OIB, sjedište i adresu na email: info@simone-design.com

 

Poštarina i vrijeme dostave

Poštarina na području Hrvatske iznosi 35,00 kn i vrši se GLS kurirskom službom. Prilikom preuzimanja potreban je potpis te vas molimo da to uzmete u obzir prilikom naručivanja i odabira adrese dostave. Pri slanju paketa dobit ćete sms poruku o vremenu dostave paketa u kojoj ćete na dan dostave dobiti i telefonski broj kurira te ćete moći u slučaju izmjene stupiti s njim u kontakt.

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda te se dodatno naplaćuje. Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje Vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenog artikla i cijena dostave.

Vrijeme izrade i dostave ovisi o naručenom artiklu i može varirati između dva do tri tjedna. S obzirom na to da se radi o ručnom radu i izradi po narudžbi, teško je precizno odrediti dan isporuke te će kupac informacije o isporuci dobiti naknadno. U slučaju promjene dana isporuke ili bilo kakvih izmjena, kupca ćemo obavijestiti putem emaila, smsa ili direct messeginga

Također nudimo i mogućnost personaliziranih paketa za brojne prigode (rođendane, blagdanske poklone) te ih posebno pakiramo, ispisujemo čestitku i šaljemo na ruke primatelja. Također trebate naglasiti ako se radi o određenom datumu kako bismo odredili vremenski rok izrade i isporuke.