Ljeto kao vječna inspiracija...

Ljeto kao vječna inspiracija...

Kimono MADEIRA  Kimono MADEIRA

Kimono MADEIRA

 

Zažmirite i pomislite na ljeto. Beskrajno plavetnilo oceana, egzotične otočiće i mala mjesta ispunjena ljetnim šušurom, mirisom cvijeća, ugodnom glazbom i osvježavajućim napitcima. Tu smo odlutale kreirajući i birajući materijale za naša kimona!

 

 

               Kimono TENERIFE                                     Kimono IBIZA

 

Ako nas pitate, kimono je jedan od onih modnih predmeta koji zaslužuje mjesto u svakome ormaru! Ovaj odjevni predmet nosiv je na puno različitih načina, a svaku odjevnu kombinaciju podiže na poseban nivo. Basic outfitu koji uključuje traperice i bijelu/crnu majicu u tren oka pretvara u dnevni look koji će zasigurno primiti puno upita i komplimenata. Odlučimo li se na takav outfit dodati nakit, zamijeniti ravne sandale onima na petu - u tren oka smo spremne za bilo koju ljetnu veče!

Kimono MADEIRA

Kimono MADEIRA

 

Kimono MADEIRA inspiriran je portugalskim otočjem čija klima i vegetacija mame turiste upravo zbog predivnih biljnih vrsta i ugodnom klimom. Bijelina kimona upravo odaje tu prozračnost i ugodnost te ju zbog samog materijala, viskoze, jednostavno poželite kombinirati i nositi stalno! Detalji lišća i cvijeća nadopunjuju osjećaj svježine. Po vašim reakcijama i brzini kupovanja, MADEIRA je apsolutni favorit među ovom limitiranom kolekcijom!

 

Kimono AZORI

Kimono AZORI

 

Ako u Google upišete AZORI, fotografije koje će vam se izredati prepune su hortenzija svih boja, nepregledna flora okružena Atlanskim oceanom. Upravo takav je i naš kimono koji je po ovom otočju dobio ime. Ugodna, tirkizno zelena viskoza toliko savršeno dočarava ocean da će zasigurno osvojiti svaku ljubiteljicu velikog plavetnila!

Kimono IBIZA

Kimono IBIZA

 

Kimono IBIZA je poseban. Baš kao što je poseban i sam spomen na Ibizu. Preplanut ten, ljetni šušur i toplina savršeno pristaju upravo uz ovaj kimono koji je izrađen od pamuka. Zanimljiv uzorak žarkih boja djeluje kao da je namjenjen za one malo hrabrije i modno odvažnije, no vjerujte nam - nakon što ga obućete i pogledate odraz u ogledalu, shvatite da je to apsolutni pogodak i upravo takav poseban bit će adut za svaku prigodu!

Kimono TENERIFE

 

Tenerifi - treba li se išta nadodati na ovu riječ? Tamni pijesak, bugenvilija, ocean. Posebne boje koje se stapaju jedna sa drugom. Upravo je iz tog razloga ovaj najposebniji kimono i dobio ime koje zaslužuje. Plijeni pažnju baš kao i svaka reklama za ovo posebno otočje.

I za kraj - nas je zaista inspirirao ocean. Njegova ljepota, snaga i nepreglednost. Neka takvi budu vaši snovi i vizije.

Sve vas voli Simonica!

 

Natrag na blog