Daypack Supreme - Nova dimenzija Simone Design ruksaka!

Daypack Supreme - Nova dimenzija Simone Design ruksaka!

Novi Daypack modeli linije Supreme izrađeni su u potpunosti od umjetne kože zbog čega odišu potpunom elegancijom i kvalitetom već poznatog dizajna

Latte, Luxe, Honey Bee, Flamingo, Desert i Patterns uz već postojeći model Gray, čine najnoviju kolekciju naših Daypack ruksaka čiju posebnost i razliku od dosadašnjih Daypack modela čini izrada u potpunosti od umjetne kože! Zbog same izrade i kvalitete materijala (umjetna koža koju koristimo u izradi svih naših artikala je visokokvalitetna i najbolja na tržištu!) ovi modeli Daypackova nosivi su tokom cijele godine u svim vremenskim prilikama i ne prilikama! Iako time ne možemo garantirati da će sadržaj Daypack Supreme-a ostati potpuno suh ukoliko ga svjesno na duže vrijeme držite na kiši, sigurni smo da ga možete nositi bez razmišljanja u realnim uvijetima i svjesnim, odgovorinim postupanjima uz kišu, snijeg i ostale vremenske neprilike.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Prvi model koji ćemo vam prestaviti je - Luxe! Uz postojeći Gray, Luxe je najprodavaniji model linije Supreme. Crno-sivi tonovi čine ga nosivim uz sve kombinacije te je zbog toga u onoj kategoriji "baznih" ruksaka i torbi sa kojima sigurno ne možete pogriješiti bilo da ga kupujete sebi ili dragoj osobi na poklon. Iako na prvu zbog samih boja izgleda dosta jednostavan i bazičan, on to nikako nije! Pomno birane teksture dijamantnih i rupičastih materijala, čine ga posebnim i drugačijim od svih ruksaka na tržištu. 

 Daypack Supreme Luxe

 Za sve ljubitelje kava tu je model Latte! Dvije mliječne, okomite linije odredile su mu naziv, a uz njih se na ruksaku nalaze crne linije teksturiranih i lakiranih detalja. Latte je spoj nježnih i pomalo rockerskih kombinacija materijala i zbog toga osvaja srca ljubitelja od boho do rock/punk modnog izričaja. Daypack Supreme LATTE Nakon dva "mirnija i bazičnija" modela, vrijeme je da Vam predstavimo najrazigraniji od svih a to je dakako Honey Bee! Za sve hiperaktivce, marljive pčelice, ljubitelje sunca i ljeta, žuta boja i žuti detalji su totalni must have detalj u dnevnim kombinacijama. Kontrastna crna i lakirani detalji definitivno pojačavaju intenzitet žutih linija na ovome modelu i sa njim sigurno nećete proći nezapaženo!

Daypack Supreme Latte

Nakon dva "mirnija i bazičnija" modela, vrijeme je da Vam predstavimo najrazigraniji od svih a to je dakako Honey Bee! Za sve hiperaktivce, marljive pčelice, ljubitelje sunca i ljeta, žuta boja i žuti detalji su totalni must have detalj u dnevnim kombinacijama. Kontrastna crna i lakirani detalji definitivno pojačavaju intenzitet žutih linija na ovome modelu i sa njim sigurno nećete proći nezapaženo!

Daypack Supreme Honey Bee

 Najnježniji i najženstveniji od svih modela je model Flamingo! Nježnim, puderastim, rozim tonovima upotpunjenim sa crnim i kalediskopskim detaljima teško odoljevaju ljubitelji boho stila. Teško je odoljeti ovom romantičnom modelu, zar ne? 

Daypack Supreme Flamingo

Kakva bi to linija ruksaka bila da nema barem jedan model vječnih bež tonova? Svim ljubiteljima nude, bež i sandy tonova model Desert privuče pozornost, a kako i ne bi kada je većinom iskrojen upravo od bež linija glatkih i rupičastih tekstura zaokruženim bezvremenskim crnim linijama!

Daypack Supreme Desert

I posljednji model iz najnovije linije, ali ne manje bitan, jest Patterns! Za sve one koji ne žele ni "prebazičan" a niti "prenapadan" ruksak, model Patterns je idealno rješenje jer je on po nama zlatna sredina! Crno-sivi tonovi različitih tekstura upotpunjeni prepoznatjivim patterns uzorkom čine ovaj ruksak nosivim uz sve dnevne i poslovne kombinacije, a zasigurno će svakom prolazniku "zapeti za oko" zbog pomno biranih materijala od kojih je satkan.

Daypack Supreme Patterns 

I šećer na kraju kojime smo i započeli Daypack Supreme liniju još prošle jeseni jest model Gray! Posebnu notu elegancije i profinjenosti ovog modela daje sami materijal koji lagano podsjeća izgledom na velur. Jednostavan a poseban, najprodavaniji je od svih modela linije Supreme!

Daypack Supreme Gray