3WAY Circular Bags - Okrugle torbe u koje ste se zaljubili na prvu!

3WAY Circular Bags - Okrugle torbe u koje ste se zaljubili na prvu!

Najnoviji model Simone design torbi koji ste dugo očekivali napokon je dostupan na našem web shopu!

 

3way+circular

3WAY Circular Bag Jungle

 

Krajem najneobičnije godine do sada, u sred svih sniženja, blagdanskih ponuda i da rivanja, na mala vrata stiglo nam je 6 novih modela okruglih torbi. Oblikom drugačijeg od klasičnih četvrtastih ruksaka, osvojile su brojne simpatije u rekordnom roku! 

 

3way+circular diamond purple

3WAY Circular Bag Diamond Purple

 

Svaka od ovih okruglih ljepotica, kao i svaki naš proizvod, ručno je izrađena od visokokvalitetne umjetne kože sa pomno biranim detaljima koji čine naš dizajn jedinstvenim i prepoznatljivim. Regulatori na ramenicama omogućavaju nošenje ovih torbi na 3 različita načina: kao ruksak, preko ramena ili u ruci. Kopčaju se na patent, a u svojoj unutrašnjosti imaju manji, praktični džep.

 

3way+ circular mustard

3WAY Circular Bag Vintage Honey

 Uz prepoznatljiv dizajn, pomno birane boje i veličinu savršeno će se uklopiti u sve Vaše dnevne ali i poslovne aktivnosti. Tri modela uključuju življe boje za sve one koje svome modnom izričaju žele unjeti vedrinu ili samo "podignuti" odjevnu kombinaciju, dok su preostala tri modela neutralnijih tonova za sve one koji vole klasiku i bazične boje te ih je lako kombinirati uz bilo koji dnevni ili poslovni outfit. Na Vama je samo da izaberete svog favorita!

 

3way+circular gray

3WAY Cicular Bag Celtic Gray

 

3way+circular

3WAY Circular Bag Jungle

3WAY Circular Bag Quited Diamond

3WAY Circular Bag Quilted Diamond

Natrag na blog